Track & Trace

Vul de track & trace code hieronder in.

Onze producten worden direct vanuit de leverancier verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Door deze directe vorm van verzending kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij onze producten tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. 

Het kan natuurlijk voor komen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

Track & Trace
Vanaf het moment dat onze leverancier jouw artikel
 heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de track & trace-informatie - de track & trace-code hebben we je gestuurd via de mail - beschikbaar via: https://www.17track.net/nl (zie ook de meegestuurde link in de verzendbevestiging mail).

(Vergeet bovendien niet het vierkantje naast "Vertalen: Nederlands" aan om de informatie naar het Nederlands te vertalen.)

Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Let op: het duurt een aantal dagen, nadat je bestelling verstuurd is, voordat de track & trace-informatie beschikbaar is.